Hogyan működnek a szervezetek
A fájlok az szervezeten belül vannak, nem az személyes fiók. Amikor új fájlt hoz létre, az a jelenleg kiválasztott szervezetben jön létre, és az szervezet az összes tagja az szerepükön és az fájl megosztási beállításain alapuló módon láthatja azt. Ha több szervezethez tartozik, az fejlécben megjelenik az szervezetváltó. A szervezetek közötti váltás az teljes munkaterület kontextusát megváltoztatja:- Az All files és az Created by me az Home oldalon az kiválasztott szervezet fájljait mutatja.
- Az Shared with me az Önnel megosztott fájlokat mutatja az szervezetek közül, amelyeknek az nem tagja.
Szerepek
Az Flowstep szervezeteknek négy szerepe van:
Az fájl hozzáférése az egyes fájlok megosztási beállításai is szabályozzák — az Restricted fájlok csak az emberek által nyithatóak meg, akikkel megosztódnak. Lásd a Sharing designs oldalt.
Az szervezetnek pontosan egy Owner-je van — az az személy, aki az szervezetet létrehozta. Az Owner szerep nem átvihető vagy nem távolítható el az alkalmazásban, és csak az Owner kezelheti az számlázást. Lásd a Billing oldalt az részletekért.
Vendégek
A vendégek az az emberek, akiknek az tervekhez az nézet hozzáférése biztosított — például egy olyan érdekelt fél, akit az fájl felülvizsgálatára hívott meg. Az vendég hozzáférés csak nézet: az vendégek nem tudnak semmit szerkeszteni az szervezetben.- A vendégek ingyenesek: soha nem használnak fizetett helyet.
- Az személy vendéggé válik az egyik fájljához az nézet meghívás elfogadása után. Nincs lehetőség az szervezeti beállításokból közvetlenül vendéget meghívni — az vendég hozzáférés mindig az fájl megosztásából indul. Lásd a Sharing designs oldalt.
- Az fizetett terven az Owner az Settings → People lapról vendéget teljes Member-re promótálhat. Ez az fizetett helyet ad az terv. Lásd a Organization settings oldalt.
Inaktív tagok
Az tag szerkesztési hozzáféréséhez fizetett helyre van szükség. Ha az szervezetnek több tagja van, mint helye — például az fizetett előfizetés lemondása után, és az szervezet az ingyenes terv egyetlen helyéhez visszatér — az helyet nem rendelkező tagok Inactive jelöléssel jelennek meg, és olvasás csak hozzáférésre kerülnek, amíg helyet nem biztosít. Az fizetett terven az helyek általában automatikusan szinkronizálódnak, amikor az Owner embereket ad hozzá. Ha az tagok Inactive jelöléssel jelennek meg, az Owner az Settings → People lapon az Fix gombra kattintva visszaállíthatja az hozzáférésukat — vagy az terv az ingyenes csomagra frissítésével, ha az szervezet az ingyenes terven van. Lásd a Seats oldalt az helyek működésének módjáról.Szervezethez csatlakozás
Az szervezethez az e-mail meghívón keresztül csatlakozik. Kattintson az meghívó e-mail linkjére, és az Ön hozzáadásra kerül az az meghívott szerepgel — ha nincs Flowstep fiókja, az Ön számára automatikusan létrejön, és az meghívó linkre kattintva bejelentkezésre kerül. A csatlakozás után az szervezet az szervezetváltóban jelenik meg.Hol lépjen tovább
Organization settings
Adjon hozzá tagokat, módosítsa az szerepeket, kezelje az vendégeket és nevezze át az szervezetét.
Seats
Hogyan működik az terv-terv számlázása az csapatoknál.