Kā darbojas organizācijas
Faili atrodas organizācijā, nevis personīgajā kontā. Izveidojot jaunu failu, tas tiek izveidots pašlaik atlasītajā organizācijā, un visi organizācijas dalībnieki var to redzēt atbilstoši viņu lomai un faila kopīgošanas iestatījumiem. Ja piederīsi vairāk nekā vienai organizācijai, virsrakstā parādīsies organizācijas slēdži. Organizāciju maiņa maina jūsu visu darbvietas kontekstu:- All files un Created by me sākumlapas lapā parāda failus no atlasītās organizācijas.
- Shared with me parāda failus, kas kopīgoti ar jums no organizācijām, kurām jūs neesat dalībnieks.
Lomas
Flowstep organizācijās ir četras lomas:
Failu piekļuvi nosaka arī katra faila kopīgošanas iestatījumi — faili ar iestatījumu Restricted var atvērt tikai personas, ar kurām tie kopīgoti. Skatīt Sharing designs.
Katrai organizācijai ir tieši viens Owner — persona, kura to izveidoja. Owner lomu nevar pārsūtīt vai noņemt programmā, un tikai Owner var pārvaldīt norēķinus. Skatīt Billing detaļas.
Guests
Guests ir personas, kurām dota skatīšanās piekļuve jūsu dizainiem — piemēram, ieinteresēta puse, kuru jūs uzaicināt faila pārskatīšanai. Guest piekļuve ir skatīšanas tikai: Guests nevar rediģēt neko jūsu organizācijā.- Guests ir bezmaksas: viņi nekad nelieto apmaksātu vietu.
- Kāds kļūst par Guest, pieņemot skatīšanas uzaicinājumu vienam no jūsu failiem. Nav iespējas tiešā ceļā uzaicināt Guest no organizācijas iestatījumiem — Guest piekļuve vienmēr sākas ar faila kopīgošanu. Skatīt Sharing designs.
- Apmaksātajā plānā Owner var paaugstināt Guest uz pilnu Member no Settings → People. Tas pievieno apmaksātu vietu jūsu plānam. Skatīt Organization settings.
Neaktīvie dalībnieki
Members nepieciešama apmaksāta vieta, lai saglabātu rediģēšanas piekļuvi. Ja jūsu organizācijā ir vairāk Members nekā vietu — piemēram, pēc apmaksātas abonēšanas atcelšanas un organizācijas atgriešanās uz Free plāna vienas vietas — Members bez vietas tiek atzīmēti kā Inactive un iegūst tikai lasīšanas piekļuvi, līdz vieta kļūst pieejama. Apmaksātajā plānā vietas parasti sinhronizējas automātiski, kad Owner pievieno cilvēkus. Ja Members parādās kā Inactive, Owner var noklikšķināt Fix lapā Settings → People, lai atjaunotu viņu piekļuvi — vai pāries uz apmaksātu plānu, ja jūsu organizācija ir uz Free plāna. Skatīt Seats, lai uzzinātu, kā darbojas vietas.Pievienošanās organizācijai
Jūs pievienojaties organizācijai, izmantojot e-pasta uzaicinājumu. Noklikšķiniet uz saites e-pasta uzaicinājumā, un jūs tiekat pievienots ar lomu, kā jūs tiekat uzaicināts — ja jums vēl nav Flowstep konta, tas jums tiek izveidots automātiski, un noklikšķinot uz uzaicinājuma saites, jūs tiekat pierakstīti. Pievienojoties, organizācija parādās jūsu organizācijas slēdzī.Kur doties tālāk
Organization settings
Pievienojiet dalībniekus, mainiet lomas, pārvaldiet viesus un pārdēvējiet jūsu organizāciju.
Seats
Kā darbojas norēķinu sistēma par vietām komandam.