Sådan fungerer organisationer
Filer bliver opbevaret inde i en organisation, ikke på en personlig konto. Når du opretter en ny fil, bliver den oprettet i den organisation, du i øjeblikket har valgt, og alle i den organisation kan se den ifølge deres rolle og filens delingsindstillinger. Hvis du tilhører mere end en organisation, vises en organisationsskifter i headeren. Skift af organisation ændrer hele dit arbejdsplads-kontekst:- All files og Created by me på startsiden viser filer fra den valgte organisation.
- Shared with me viser filer, der er delt med dig fra organisationer, du ikke er medlem af.
Roller
Flowstep-organisationer har fire roller:
Filadgang styres også af hver fils delingsindstillinger – filer indstillet til Restricted (Begrænset) kan kun åbnes af de personer, som de er delt med. Se Deling af designs.
Hver organisation har præcis en Owner – personen, der oprettede den. Owner-rollen kan ikke overføres eller fjernes i appen, og kun Owner kan administrere fakturering. Se Billing for detaljer.
Gæster
Guests (gæster) er personer, der fik visningsadgang til dine designs – for eksempel en interessent, du inviterede til at gennemgå en fil. Gæsteadgang er skrivebeskyttet: gæster kan ikke redigere noget i din organisation.- Gæster er gratis: de bruger aldrig en betalt plads.
- Nogen bliver en gæst ved at acceptere en visningsopfordring til en af dine filer. Der er ingen måde at invitere en gæst direkte fra organisationsindstillinger – gæsteadgang starter altid fra deling af en fil. Se Deling af designs.
- På et betalt abonnement kan Owner opgradere en gæst til et fuldt medlem fra Settings → People. Dette tilføjer en betalt plads til dit abonnement. Se Organization settings.
Inaktive medlemmer
Et medlem har brug for en betalt plads for at beholde redigeringsadgang. Hvis din organisation har flere medlemmer end pladser – for eksempel efter at abonnementet er blevet kanselleret, og organisationen vender tilbage til Free-abonnementets enkelt plads – er medlemmerne uden en plads markeret Inactive og får skrivebeskyttet adgang, indtil en plads bliver tilgængelig. På et betalt abonnement synkroniseres pladser normalt automatisk, når Owner tilføjer personer. Hvis medlemmer vises som Inactive, kan Owner klikke Fix på siden Settings → People for at gendanne deres adgang – eller opgradere til et betalt abonnement, hvis din organisation er på Free-abonnementet. Se Pladser for at se, hvordan pladser fungerer.Deltag i en organisation
Du deltager i en organisation gennem en e-mailinvitation. Klik på linket i invitationsmails, og du tilføjes med den rolle, du blev inviteret som – hvis du endnu ikke har en Flowstep-konto, oprettes en automatisk for dig, og klik på invitationslinket logger dig ind. Efter tilslutning vises organisationen i din organisationsskifter.Hvor du skal gå hen næste
Organization settings
Tilføj medlemmer, skift roller, administrer gæster og omdøb din organisation.
Seats
Hvordan fakturering pr. plads fungerer for teams.