Як працюють організації
Файли живуть всередині організації, а не на особистому акаунті. Коли ви створюєте новий файл, він створюється в організації, яку ви вибрали, і всі в цій організації можуть його переглядати відповідно до своєї ролі та параметрів поширення файлу. Якщо ви належите до кількох організацій, у заголовку з’явиться перемикач організацій. Перехід до іншої організації змінює увесь контекст вашого робочого простору:- All files та Created by me на домашній сторінці показують файли з вибраної організації.
- Shared with me показує файли, поділені з вами з організацій, до яких ви не належите.
Ролі
Організації Flowstep мають чотири ролі:
Доступ до файлів також регулюється параметрами поширення кожного файлу — файли встановлені Restricted можуть відкривати лише люди, з якими вони діляться. Див. Sharing designs.
Кожна організація має точно одного Owner — особу, яка її створила. Роль Owner не може бути передана або видалена в додатку, і лише Owner може керувати розрахунками. Див. Billing для деталей.
Guests
Guest — це люди, яким надано доступ для перегляду ваших дизайнів — наприклад, зацікавлена сторона, яку ви запросили переглянути файл. Доступ Guest — лише для перегляду: Guest не можуть редагувати нічого в вашій організації.- Guest безплатні: вони ніколи не використовують оплачене місце.
- Людина стає Guest, приймаючи запрошення на перегляд одного з ваших файлів. Немає способу запросити Guest прямо з параметрів організації — доступ Guest завжди починається з поділення файлу. Див. Sharing designs.
- На платному плані Owner може підвищити Guest до повноправного Member з Settings → People. Це додає платне місце до вашого плану. Див. Organization settings.
Inactive members
Member потребує платного місця, щоб зберегти доступ на редагування. Якщо у вашій організації більше Member, ніж місць — наприклад, після скасування платної підписки й організація повертається на план Free — Member без місця позначаються як Inactive й отримують доступ лише для читання, поки місце не стане доступним. На платному плані місця зазвичай синхронізуються автоматично, коли Owner додає людей. Якщо Member показані як Inactive, Owner може натиснути Fix на сторінці Settings → People, щоб відновити їхній доступ — або підвищити до платного плану, якщо ваша організація перебуває на плані Free. Див. Seats, як працюють місця.Joining an organization
Ви приєднуєтеся до організації через запрошення по електронній пошті. Клацніть посилання в запрошенні, й вас додаватимуть з роллю, на яку ви були запрошені — якщо у вас ще немає акаунту Flowstep, його буде створено для вас автоматично, й клацання посилання запрошення входит вас в систему. Після приєднання організація з’явиться у вашому перемикачі організацій.Where to go next
Organization settings
Додавайте Member, змінюйте ролі, керуйте Guest та перейменуйте вашу організацію.
Seats
Як працює розрахунок за місцями для команд.